کلینیک روانشناسی
 
مقالات سایت
زوج درمانی و رضایت و صمیمیت جنسی
رضایت از زندگی وزوج درمانی
سازگاری زناشویی و زوج درمانی کوتاه مدت
اختلال اوتیسم چیست
زوج درمانی
همکاران
رضا پور حسین
گلریز فاضلی
شهرام جلالیان
پرسش و پاسخ
با سلام وقت بخير،من دختري ٢٤ ساله هستم و ٢ سالي هست اعتماد بنفسم خيلي كم شده و حتي نميتونم سركار برم احساس ميكنم كاري نميتونم انجام بدم و ياد نميگيرم،.هروز تا ظهر ميخوابم و انگيزه اي ندارم احساس پوچي ميكنم و فكر ميكنم كاري نميتونم انجام بدم.، هرلحظه حس بدي دارم خودمو با ديگران مقايسه ميكنم و اينكه حس ميكنم كسي دوستم نداره و هرلحظه ممكنه كسي رو كه دوست دارم تركم كنه ميشه راهنمايي كنيد با اين شرايط به چه متخصصي بايد مراجعه كنم ؟
سلام وقتتون بخیر من به همه چیز و همه کس شکاک هستم و بدبین, خواهشا کمکم کنید اصلا آرامش ندارم همش فکرهای منفی میکنم برای درمان باید پیش روانکاو برم یا مشاور یا متخصص دیگه ای؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی عذاب میکشم
سلام خسته نباشید، من کنکوری هستم دوساله خیلی حالم بده درست نمیتونم درس بخونم تمرکز ندارم انرژی خیلی کم شده همش دوس دارم بخوابم درسایی که میخونم مدت زیادی توی ذهنم نميمونه دوماهه شدیدتر شده لطفا راهنمایی کنید چیکارکنم
سلام.خسته نباشی.برادری دارم۲۵ساله مجردو با مادرمو برادربزرگم زندگی میکند.از وقتی یادم میاد خیلی خجالتی و کمرو بود ولی این مساله به قدری پیشرفت کرده که حتی با خانواده خودش هم راحت نیست دوست و رفیق هم ندارد توز جمع که میشینه ساکت باکسی صحبت نمیکنه یه گوشه که میشینه همینطوری به نشستنش ادامه میده.وقتی مریض میشه از بس خجالت و احساس شرم داره با کسی درمیون نمیزاره حتی با مادرم هم راحت نیست واقعا این رفتارش برای آینده و توجامعه بودنش اثرات منفی میزاره?لطفا من رو راهنمایی کنید تا بتونم به برادرم کمک کنم.باتشکر از لطفتون
سلام وقت شما بخیر. یکی از دوستان خیلی نزدیکم چند ماهیست که میگه هر چیزی که برام اتفاق میوفته قبلا دیدمش در حالت خواب و الان چند وقتی هست که میگه روحم در آینده در حال گردش هست و میگه دارم عذاب میبینم مثلا میدونه که دو سال دیگه کدوم دانشگاه قبول میشه و تمام اون حالات آینده رو میتونه حس کنه. البته فقط اتفاقات خوب رو نمیبینه اتفاقات بد رو هم میبینه میخام بدونم چه کاری میتونم براش انجام بدم و چرا این حالات براش پیش میاد. برای من تعریف میکنه اما من نمیتونم کمکش کنم‌. دوست داره مثل آدمهای عادی زندگی کنه. این میتونه یه بیماری روانی باشه و آیا میشه درمانش کرد؟ خیلی چیزاهای عجیبتر هم تعریف میکنه که من درکش نمیکنم. به نظرتون باید پیش روانکاو یا روانپزشک بره. ما دنبال راهکاریم. ممنون میشم اگه بتونین نظرتون رو بهم بگین. من خودم نمی دونم چه کاری باید بکنم.
سلام ،خسته نباشید،من ی دختر ۲۰سالم،از این وضعیتن خسته شدم یعنی همرو خسته کردم ،همش تو اتاقمم ،همش تو تاریکیم ،نه دوس دارم مهمونی برم نه دوس دارم کسیو ببینم ،تو مهمونی و عروسیا همش ی گوشه ساکتم حالم از این رفتارا بهم میخوره دوس ندارم اینجوری باشم و واقعا از زندگی بدم میادو امیدی به اینده ندارم،اصلا هم نمیتونم اراده کنم که خوب شم ،خانوادم بهم میگن مرده متحرک ،چیکار کنم که حالم خوب شه و مثل بقیه دخترای هم سن و سالم بشم؟؟؟
پیوند ها
اطلاعیه های سایت
روانشناس یا روانپزشک
تفسیر نقاشی
برنامه جامع بهبود و ارتقا عملکرد شناختی و رفتاری
رزرو کارگاه
همایش آیا مطابق میل خود رفتار می کنیم؟
کودکان ناتوان در یادگیری
کودکان ناتوان در یادگیری

کودک ناتوان در یادگیری

تا سال های اخیر، آموزش و پرورش استثنایی، فقط کودکانی را شامل می شد که مشکلات آنها در یادگیری به عللی نظیر نقایص بینایی یا شنوایی، عقب ماندگی ذهنی، معلولیت های کلامی یا زبانی، اختلالات شدید هیجانی، فلج یا سایر مشکلات ناشی از فقدان سلامتی جسمی مربوط می شد. کودکانی که در مدارس چیزی یاد نمی گرفتند و نا شنوا، نا بینا یا عقب مانده ذهنی نبودند هیچ نوع خدمات ویژه ای دریافت نمی کردند، زیرا هیچ برنامه ای برای آنها تدوین نشده بود. به علت وجود این موقعیت و اصرار و تمایل مفرط والدین، متخصصان آموزش و پرورش تشخیص دادند، تعداد قابل توجهی از کودکان وجود دارند که در یادگیری تکلم، با استفاده درست و صحیح از زبان، تکامل بهنجار ادراکات بینایی و شنوایی یا خواندن، نوشتن، هجی کردن و محاسبه کردن دچار تاخیر هستند. برخی از این کودکان زبان را درک نمی کنند ولی ناشنوا نیستند، برخی از آنها نمی توانند آنچه را که می بینند درک کنند، ولی نا بینا نیستند و بعضی دیگر نمی توانند از طریق روش های عادی آموزش یاد بگیرند، در حالی که دچار عقب ماندگی ذهنی نیستند. این گروه از کودکان امروزه تحت عنوان ناتوان ویژه در یادگیری معرفی شده اند. ناتوانی یادگیری در حال حاضر به صورت اصطلاحی در آمده اند که انواع گوناگونی از مشکلات را در بر می گیرند.

شیوع ناتوانی یادگیری:

چه درصدی از کودکان مدرسه ای به ناتوانی یادگیری مبتلا هستند؟ تخمین شیوع ناتوانبهای یادگیری یکسان نیست؛ دامنه 1 تا 30 درصد در پژوهش های مختلف گزارش شده است.

مشکلات پیشرفت تحصیلی در این کودکان:

معمولا بین توانایی و پیشرفت تحصیلی این کودکان هماهنگی وجود ندارد؛ یعنی، پیشرفت آنها متناسب با سطح هوشی و توانایی های بالقوه آنها نیست. مشکلات عمده تحصیلی این کودکان عمدتا در زمینه بیان نوشتاری، خواندن و ریاضیات متجلی می شود.

اختلال در بیان نوشتاری:

معمولا مشکلات خواندن در بین کودکان با صدمات مغزی، با آسیب های خفیف مغزی و با نارسلیی های ویژه در یادگیری دیده می شود. از واژه نوشتار پریشی برای کودکانی که علی رغم هوش طبیعی بسیار بد می نویسند، استفاده می شود. این کودکان اغلب آیینه نویسی یا وارونه نویسی می کنند یا بسیار بد خط می نویسند.برخی از محققین عقیده دارند که بدنویسی این کودکان عمدتا به دلیل عدم هماهنگی حرکتی آنهاست، اما باید توجه داشت که نوشتن به عنوان یک عمل پیچیده شامل رشد ذهنی، تبحر در مهارت های حرکتی و بینایی است.

اختلال خواندن:

بیشتر دانش آموزان ناتوان در یادگیری حداقل 80 درصد از آنها با مشکلاتی در حوزه خواندن مواجه هستند. ضعف در خواندن معمولا منجر به مشکلات دیگری می شود. کودکان مبتلا به اختلال خواندن در هنگام خواندن مرتکب اشتباهات متعددی می شوند. این اشتباهات با حذف، افزودن یا دگرگون ساختن کلمات مشخص می شود. این کودکان در تفکیک بین حروف از نظر شکل و اندازه دچار اشکال هستند، به خصوص حروفی که فقط از نظر جهت یابی فضابب و طول خطوط با هم تفاوت دارند.

اختلال در ریاضیات:

اختلال در ریاضیات اساسا عبارت است از ناتوانی در انجام مهات های مربوط به حساب که با توجه به ظرفیت هوشی و سطح آموزش از کسی انتظار می رود. به طور کلی تخریب در چهار گروه از مهارت ها در اختلال ریاضیات مشخص شده است.1. مهارت های زبان(مثل فهمیدن و نام بردن اصطلاحات ریاضی، فهمیدن و نام بردن اعمال و مفاهیم ریاضی و تبدیل آنها به نماد ها)، 2. مهارت های ادراکی( مثل شناخت و خواندن نماد های عددی یا نشانه های حسابی و گروه بندی ارقام)، 3. مهارت های ریاضی(مثل رعایت مراحل ریاضی، شمارش و یادگیری جدول ضرب)، 4. مهرت های مربوط به توجه( مثل کپی کردن درست ارقام، به خاطر سپردن ارقام انتقال داده شده). نکته مورد توجه این است که مشکلات یادگیری کودکان باید مورد توجه معلمان و والدین قرار گیرد و همچنین برای درمان و بهبود مشکلات ناشی از این اختلال اقداماتی صورت گیرد.

خدمات کلینیک ماد
بخش تخصصی کودک و نوجوان
روانپزشکی
روانسنجی
مشاوره گروهی
نوروفیدبک
بیوفیدبک
tDCS
گفتار درمانی
بازی درمانی
نوروفیدبک
  نوروفیدبک چیست؟ نوروفیدبک در واقع ترکیبی از QEEG و بیوفیدبک است. نوروفیدبک  یک فرایند آموزشی است که ...
روانسنجی
. اجرای انواع تستهای شناختی ارزیابی سطح توانایی کودکان اجرای تخصصی آزمون هوش استنفورد - بینه ارزیابی سطح یادگیری  ارزیابی ...

تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به کلینیک ماد است.

طراحی سایت